Pihlajanmarjoja ja nacho herkkuja

Tänään ajatuksia sekä vinkkejä ihanasti punertavasta pihlajanmarjasta. Oletko koskaan käyttänyt pihlajanmarjoja leivonnassa tai säilykkeissä? Käytä resepteissä mehukasta lajiketta. Maistamalla suoraan puusta, maistat onko lajike kuiva vai mehukas.

Syksyisin on aika laittaa kesävaatteet ja kengät varastoon. Kuvissa super nopea ja helppo puhdistusvinkki haiseville kengille ja matoille. Onneksi kesää on vielä jäljellä, tänne meille etelään on luvattu lämpimiä ilmoja vielä jokunen – nautitaan niistä. Puhdistetaan kengät ja säilötään hilloja taas kun sateet ja hämärä saapuu. Vuodenajat on kyllä ihania, suomessa on aina erilainen ja kaunis vuosi, ei täältä raaski lähteä pois.

Lopussa ohje ihanan raikkaaseen nacho peltiin! Ohjetta voit helposti muokata jos jokin ainesosa ei nappaa! Maista ja hämmästy!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *