Koti ja lemmikit Koti ja siivous

Savon De Marseille

Kaipaatko helppoa ja toimivaa yleispuhdistajaa joka puhdistaa kaiken niin ikkunoista tiskeihin ja ihan vaikka koiran turkkiin asti? No täältä pesee. Savon de Marseille -saippua on yksi ihanista tuotteista joka muuntautuu helposti niin yleispuhdistukseen, hiustenpesuun kuin pyykinpesuunkin. Ei ihme, että tuotetta on käytetty Ranskassa jo noin 600 vuotta. Itselläni on suuri intohimo kaikkiin tuotteisiin joita voi käyttää moneen eri paikkaan ja materiaaliin. Se on kaunista ja selkeää kun kaapista löytyy vain muutama erilainen tuote ja silti todella monta käyttökohdetta. Miten puhdistaa koko huusholli yhdellä puhdistusaineella? Vastaus löytyy alta!

Eilisessä Pesupähkinät -postauksessa kerroin, että kotoani löytyy aina sitruunoita, soodaa, etikkaa, pesupähkinöitä sekä Marseille -saippuaa. Ette uskokaan kuinka helpoksi kodin puhdistus, pyykinpesu, astioiden pesu tai vaikka koiran peseminen luonnistuu näillä aineilla. Kuinka paljon säästämme rahaa vuodessa kun emme tarvitse kuin muutaman hassun tuotteen ja nekin vielä ilman myrkkyjä ja muita höttömöttöjä. Myönnettäköön, että itsekin kuulun sarjaan “kiikutan kaiken kotiin testiin” mutta kyllä te tiedätte, hyvät tuotteet on jäädäkseen. Muista lukea juttuni pesupähkinöistä täältä!

Marseille -saippua on yksinkertaisuudessaan tehty oliiviöljystä. Aito luonnontuote, ei sisällä kemiallisia väri- eikä lisäaineita. Marseille -saippua kestää käytössä hyvinkin pitkän ajan ja edullinen hinta tietysti vain plussaa. Itse raastan tai leikkaan pieniä määriä palasesta, riippuen siitä mihin tarpeeseen saippua on tulossa. Saippuan tuoksu ei ole ehkä kaikkein… No, kaikkein ihanin, jos sillä on edes mitään merkitystä. Eteeriset öljyt ovat tietysti tähänkin pelastus. En ole vielä löytänyt paikkaa tai materiaalia johon Marseille saippua ei soveltuisi. Marseille -saippua pesee meillä mm. tahroja, nahkaiset tuolit/kengät/laukut, kissan tassutetut ikkunat, ison karvaisen koiran, astiat, kuraisen lattian, ruokapöydät… You name it.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *